4x damesschoenen trends voor de herfst en winter

4x damesschoenen trends voor de herfst en winter

Het lijkt nog wel gister dat je lekker op het strand lag te genieten van de warme zon, helaas staat er alweer een nieuw seizen op ons te wachten. De herfst maakt zijn entree en dat betekent voor modeliefhebbers maar één ding; eindelijk een goed excuus om een paar nieuwe schoenen aan te schaffen. Het liefst koop je een paar fancy laarzen in de damesschoenen sale natuurlijk, maar naast dat ze lekker geprijsd moeten zijn wil het oog toch ook wat. Met deze 4 trends zit je de herfst en de winter helemaal goed.

 Dadsneakers

Er kan maar één trend zijn waar we door de jaren heen helemaal dol op zijn geworden en waar we ook in het herfst- en winterseizoen weer helemaal blij van worden; de dadsneaker. Comfortabel, stoer, trendy en het ultieme ‘90’s gevoel, de dadsneaker is een blijvertje. Verruil voor de winter je witte variant voor een paar in een herfstachtige kleur om je look een warme uitstraling te geven.

Cognac is the new black

Warme kleuren doen het goed in de herfst en winter en je kan wel stellen dat cognac dit seizoen het nieuwe zwart wordt. Cognac is een basiskleur en kan moeiteloos worden gecombineerd, dat is zeker handig als het om een paar schoenen gaat. Draag cognac met andere natuurlijke warme tinten, maar ook met spijkerstof staat deze kleur verbluffend.

Chunky boots

Lekker grof, dat is het enige waar het om draait bij deze damesschoenen trend. Chunky boots kunnen van alles zijn; van chelsea boots tot overknee laarzen, zolang het maar een grove uitstraling heeft. De dikke plateauzolen, zoals we die vorig jaar al volop bij Dr. Martens zagen, is een belangrijk kenmerk van de chunky boots. De grove laarzen zijn geïnspireerd op wandelschoenen en dat zie je terug in de functionaliteit. De chunky boots kan je namelijk met een gerust hart dragen tijdens een herfstachtige of winterse bui.

Winters wit

Wit in de winter? Nee, we hebben het hier niet over sneeuw, maar over een nieuwe schoenentrend. Of nouja, nieuw…. Vorig jaar zagen we de witte laars ook al en hij is nog altijd even trendy. Met een beetje geluk had je nog een witte laarsje van de zomer staan die je lekker kan doordragen. Zo niet, dan is nu wel het moment om een witte laars aan te kopen. We kunnen er geen genoeg van krijgen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *